tanken met de tankpas
Bedrijfsauto
Bedrijfsauto
8 min
0

De voordelen van een zakelijke tankpas: kostenbesparing en gemak

8 min
0

Zakelijke tankpassen vergelijken

Het selecteren van de juiste zakelijke tankpas kan een uitdaging zijn. Gelukkig biedt onze vergelijkingstool een overzicht van diverse opties, waardoor je snel en eenvoudig de beste keuze kunt maken die aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf. Laat de stress van het selectieproces achter je en maak een weloverwogen beslissing die perfect past bij jouw zakelijke doelen en budget.Tankpas.nl

Als het gaat om het beheren van zakelijke brandstofkosten, is Tankpas.nl dé partner die jouw bedrijf nodig heeft. Met een indrukwekkende klantenbeoordeling van 8.3 biedt Tankpas.nl een uitgebreid scala aan voordelen die elke ondernemer zal waarderen.

Klantbeoordeling van een 8.3

Tankpas.nl heeft een sterke reputatie opgebouwd in de wereld van zakelijke mobiliteit, met een indrukwekkende klantenbeoordeling van 8.3. Dit getuigt van de kwaliteit van de service en de tevredenheid van de klanten.

Tanken met vaste prijzen of tegen pompprijs

Of je nu de voorkeur geeft aan vaste prijzen of wilt tanken tegen de actuele pompprijs, Tankpas.nl biedt flexibiliteit die past bij jouw behoeften en voorkeuren.

Makkelijk Nederlandse btw terugvorderen

Het terugvorderen van Nederlandse BTW kan een ingewikkeld proces zijn, maar met Tankpas.nl wordt het een eenvoudige taak. Bespaar tijd en moeite met het gemakkelijk terugvorderen van BTW op al je zakelijke brandstofkosten.

De meest complete mkb en zzp tankpas

Of je nu een kleine of middelgrote onderneming bent of zelfstandige zonder personeel, Tankpas.nl heeft de perfecte oplossing voor jouw zakelijke brandstofbehoeften. Hun tankpas is ontworpen om aan de unieke eisen van elke ondernemer te voldoen.

Maandelijkse verzamelfactuur

Met Tankpas.nl ontvang je elke maand een overzichtelijke verzamelfactuur, waardoor het beheer van je brandstofkosten eenvoudiger wordt dan ooit tevoren. Geen gedoe meer met losse bonnetjes en facturen.

Vanaf €7,75 per maand

Met een lage maandelijkse prijs vanaf slechts €7,75, biedt Tankpas.nl ongeëvenaarde waarde voor je geld. Profiteer van de vele voordelen van hun tankpas zonder je budget te overschrijden.

Weet van tevoren welk tarief je betaalt voor tanken

Met Tankpas.nl hoef je je nooit zorgen te maken over verrassingen aan de pomp. Je weet van tevoren welk tarief je betaalt voor het tanken, waardoor je budgettering en kostenbeheersing wordt vergemakkelijkt.

Maak gebruik van aanvullende diensten

Naast brandstofkosten biedt Tankpas.nl ook een scala aan aanvullende diensten om je zakelijke mobiliteit te optimaliseren. Van pechhulp tot autowassen, Tankpas.nl heeft alles wat je nodig hebt om je wagenpark efficiënt te beheren.

Eén overzichtelijke btw-factuur

Met Tankpas.nl krijg je niet alleen maandelijks een verzamelfactuur, maar ook een overzichtelijke BTW-factuur die het proces van BTW-terugvordering vereenvoudigt en je administratieve taken verlicht.

Online inzicht in je uitgaven

Dankzij het online platform van Tankpas.nl heb je te allen tijde inzicht in je brandstofuitgaven. Volg je kosten, analyseer je uitgavenpatronen en optimaliseer je zakelijke mobiliteit met gemak.

MoveMove

MoveMove: jouw ideale zakelijke tank- en laadpas

MoveMove is dé oplossing voor zakelijke mobiliteit, met een breed scala aan voordelen die elke ondernemer zal waarderen. Hier is waarom MoveMove de perfecte keuze is voor jouw zakelijke tank- en laadbehoeften.

De perfecte zakelijke tank- en laadpas

Met MoveMove krijg je toegang tot een alles-in-één oplossing voor al jouw tank- en laadbehoeften. Of je nu onderweg bent met een diesel- of elektrisch voertuig, MoveMove biedt de perfecte oplossing voor jouw zakelijke mobiliteit.

Maandelijkse kosten: €6,95 per maand

Met MoveMove profiteer je van ongeëvenaarde waarde voor je geld, met een lage maandelijkse prijs van slechts €6,95. Dit maakt MoveMove een betaalbare optie voor elke ondernemer, ongeacht de omvang van hun bedrijf.

Per maand opzegbaar

Geen langdurige verplichtingen meer. Met MoveMove heb je de vrijheid om jouw abonnement per maand op te zeggen, zonder gedoe of extra kosten. Dit geeft je maximale flexibiliteit om jouw mobiliteitsbehoeften aan te passen aan veranderende omstandigheden.

Gemakkelijk Nederlandse btw terugvorderen

Het terugvorderen van Nederlandse BTW op jouw zakelijke mobiliteitskosten is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met MoveMove kun je gemakkelijk Nederlandse BTW terugvorderen, waardoor je tijd en geld bespaart op jouw administratieve taken.

Maandelijkse verzamelfactuur

Ontvang elke maand een overzichtelijke verzamelfactuur van MoveMove, waardoor het beheer van jouw mobiliteitskosten eenvoudiger wordt dan ooit tevoren. Geen gedoe meer met losse bonnetjes en facturen, maar één duidelijk overzicht van al jouw tank- en laaduitgaven.

Extra Diensten voor Optimaal Gemak

Naast tanken en laden biedt MoveMove ook een scala aan extra diensten voor optimaal gemak. Zo kan je met de tankpas van MoveMove overal straatparkeren en de pas wordt geaccepteerd bij bijna alle wasstraten.

MBK Brandstof

MKB Brandstof: jouw complete mobiliteitspartner

MKB Brandstof biedt een uitgebreid pakket aan voordelen voor ondernemers op het gebied van zakelijke mobiliteit. Met een scala aan handige functies en een aantrekkelijk aanbod, is MKB Brandstof de ideale partner voor jouw mobiliteitsbehoeften. Lees hier waarom MKB Brandstof de beste keuze is voor jouw bedrijf.

ACTIE: 3 maanden voor slechts €4,95

Profiteer nu van een speciale aanbieding van MKB Brandstof en krijg 3 maanden lang toegang tot hun uitgebreide diensten voor slechts €4,95. Dit is een geweldige kans om te ervaren hoe MKB Brandstof jouw zakelijke mobiliteit kan optimaliseren tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Al je kosten 100% fiscusproof op één verzamelfactuur

Met MKB Brandstof ontvang je maandelijks een overzichtelijke verzamelfactuur waarop al jouw mobiliteitskosten staan. Dit maakt het beheer van jouw uitgaven eenvoudig en zorgt ervoor dat je altijd klaar bent voor de belastingaangifte.

Tanken en laden bij +550.000 europese locaties

Met MKB Brandstof heb je toegang tot een uitgebreid netwerk van tankstations en laadpalen in heel Europa. Of je nu onderweg bent in Nederland of in het buitenland, je kunt altijd tanken en laden bij meer dan 550.000 locaties.

Weet van tevoren wat je betaalt en maandelijks opzegbaar

Met MKB Brandstof hoef je je nooit zorgen te maken over verrassingen aan de pomp. Je weet van tevoren wat je betaalt voor tanken en laden, en met maandelijks opzegbare abonnementen heb je maximale flexibiliteit om jouw abonnement aan te passen aan jouw behoeften.

Handige app voor mobiliteitsondersteuning

Met de handige app van MKB Brandstof kun je gemakkelijk tankstations, wasstraten, laadpalen en parkeermogelijkheden vinden. Daarnaast kun je ook jouw parkeersessie starten en profiteren van andere handige functies om jouw mobiliteit te optimaliseren.Shell card

Ontdek de Eenvoud van de Shell Fleet App voor MKB'ers en ZZP'ers

Speciaal ontworpen om het leven van MKB'ers en ZZP'ers (met tot 30 voertuigen) te vereenvoudigen, is de Shell Fleet App een essentieel hulpmiddel voor zakelijke mobiliteit. Door simpelweg de Shell Fleet App te downloaden en een account aan te maken, krijg je toegang tot een scala aan handige functies die het beheren van jouw voertuigen en mobiliteitskosten moeiteloos maken.

Betaal Slechts €3,50 per Maand

Met Shell Card krijg je toegang tot een wereld van voordelen voor een zeer betaalbare prijs van slechts €3,50 per maand. Dit lage maandelijkse bedrag maakt het gemakkelijk om te profiteren van de vele voordelen van Shell Card, zonder je budget te overschrijden.

Kortingen op Brandstof

Met Shell Card ontvang je aantrekkelijke kortingen op brandstof bij Shell tankstations. Je krijgt maar liefst 4 cent korting* op Shell V-power en 2 cent korting* op Shell Euro 95 en Shell Diesel. Dit helpt je niet alleen om te besparen op je brandstofkosten, maar ook om de prestaties van je voertuigen te optimaliseren met premium brandstoffen zoals Shell V-power.

Één Pas voor Alles

Met Shell Card heb je slechts één pas nodig voor al jouw mobiliteitsbehoeften. Of je nu moet tanken, laden, je auto wilt wassen of auto-producten wilt kopen, met Shell Card heb je alles onder controle met één handige pas.

Alles op één Factuur, Geen Gedoe met Bonnetjes

Met Shell Card ontvang je maandelijks één overzichtelijke factuur voor al jouw mobiliteitsuitgaven. Dit betekent geen gedoe meer met bonnetjes en losse rekeningen. Alles wordt netjes op één factuur vermeld, wat het beheer van je uitgaven eenvoudiger maakt dan ooit tevoren.

Mogelijkheid om Air Miles te Sparen

Met Shell Card heb je ook de mogelijkheid om Air Miles te sparen bij elke tankbeurt. Dit geeft je de kans om te profiteren van aantrekkelijke beloningen en kortingen op een breed scala aan producten en diensten.

ANWB Mobiliteitskaart

Ontdek de Voordelen van de ANWB Mobiliteitskaart

Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is om efficiënt om te gaan met je mobiliteitskosten. Met de ANWB Mobiliteitskaart krijg je toegang tot een breed scala aan voordelen die jouw zakelijke mobiliteit vereenvoudigen en optimaliseren.

Betaal €4,50 / maand

Het Auto Compleet pakket van de ANWB Mobiliteitskaart kost slechts €4,50 per maand exclusief btw. Met persoonlijke ondersteuning van de helpdesk en geen aansluitkosten, krijg je toegang tot een compleet pakket aan mobiliteitsdiensten zonder verborgen kosten.

Tankpas voor Tanken en/of Laden

Met de ANWB Mobiliteitskaart kun je gemakkelijk tanken en/of laden bij alle merken tankstations in heel Nederland. Kies je voor het Auto Compleet pakket, dan kun je zelfs alle soorten brandstof afrekenen, met de mogelijkheid om het limiet te verhogen indien nodig. Rijd je hybride of volledig elektrisch? Voeg dan gratis de optie 'laden' toe en ontvang een handige laaddruppel voor aan je sleutelbos.

Uitgebreide Opties voor Mobiliteit

Naast tanken en/of laden biedt de ANWB Mobiliteitskaart nog veel meer. Je kunt tanken uitbreiden naar de EU, parkeren via Yellowbrick in heel Nederland, vloeistoffen afrekenen en zelfs de wasstraat aan- of uitzetten, allemaal met één handige mobiliteitskaart.

Maandelijks Opzegbaar en Flexibel

Na het eerste jaar is de ANWB Mobiliteitskaart maandelijks opzegbaar, waardoor je maximale flexibiliteit hebt om jouw abonnement aan te passen aan jouw veranderende behoeften. Stap eenvoudig over naar een ander pakket als je situatie verandert, zonder gedoe.


Nog geen boekhoudprogramma? bekijk onze uitgebreide vergelijking van boekhoudprogramma'sWat is het nut van een tankpas?

Een tankpas is een handig hulpmiddel voor zakelijke gebruikers, waarmee ze brandstofkosten efficiënt kunnen beheren en administratieve rompslomp kunnen verminderen. Het nut van een tankpas omvat:

Tankkostenbeheer: Met een tankpas kunnen bedrijven hun brandstofuitgaven beter in de gaten houden. Alle tanktransacties worden geregistreerd, zodat bedrijven een duidelijk overzicht hebben van hun brandstofkosten.

Administratieve vereenvoudiging: Tankpassen vereenvoudigen de administratieve taken die gepaard gaan met brandstofuitgaven. Er is geen gedoe meer met bonnetjes en onhandige administratie.

Brandstofefficiëntie: Sommige tankpassen bieden inzicht in het brandstofverbruik van voertuigen, waardoor bedrijven kunnen identificeren waar brandstof kan worden bespaard.

Kan je met een tankpas overal tanken?

In de meeste gevallen kunnen tankpasgebruikers bij een breed scala aan tankstations tanken. Tankpassen worden meestal uitgegeven door grote brandstofmaatschappijen en zijn vaak geldig bij hun eigen tankstations en bij geaffilieerde locaties. Dit betekent dat je doorgaans een ruime keuze hebt waar je kunt tanken. Het is echter belangrijk om de acceptatievoorwaarden van de specifieke tankpas te controleren voordat je op pad gaat om te tanken.

Is tanken met een tankpas goedkoper?

Of tanken met een tankpas goedkoper is, hangt af van de specifieke tankpas en de overeenkomsten die de uitgever heeft met tankstations. Sommige tankpassen bieden kortingen op brandstofprijzen, wat resulteert in kostenbesparingen voor gebruikers. Daarnaast kunnen sommige tankpassen bonusprogramma's aanbieden waarbij je punten kunt verdienen voor elke liter brandstof die je tankt. Deze punten kunnen worden ingewisseld voor extra voordelen. Het is raadzaam om verschillende tankpassen te vergelijken en te evalueren welke het meest kostenefficiënt is voor jouw specifieke behoeften.

Hoe werkt een zakelijke tankpas?

Een zakelijke tankpas werkt op een eenvoudige manier. Bedrijven schaffen tankpassen aan bij een uitgever (vaak een brandstofmaatschappij). Deze passen worden vervolgens uitgedeeld aan werknemers die met bedrijfsvoertuigen rijden. Wanneer een werknemer tankt, gebruiken ze de tankpas bij het tankstation zoals ze dat met een creditcard zouden doen. De tanktransactie wordt geregistreerd en gefactureerd aan het bedrijf. Bedrijven kunnen gedetailleerde rapporten krijgen over het brandstofgebruik van elk voertuig en kunnen zo kosten beheren en fiscale aftrekposten claimen.

tanken bij de tankstation

Wat is de goedkoopste tankpas?

De goedkoopste tankpas hangt af van verschillende factoren, waaronder de brandstofbehoeften van je bedrijf, de locaties van de tankstations en de prijzen die de tankpasuitgever aanbiedt. Het is belangrijk om te vergelijken en te onderzoeken welke tankpas de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt voor jouw situatie. Let niet alleen op de prijs van de tankpas zelf, maar ook op eventuele kortingen op brandstofprijzen en andere voordelen die de tankpas kan bieden.

Wat is de beste tankpas voor app-gebruikers?

Voor zakelijke gebruikers die graag gebruikmaken van mobiele apps voor brandstofbeheer, zijn er specifieke tankpassen die hieraan voldoen. De beste tankpas voor app-gebruikers biedt een gebruiksvriendelijke en informatieve app waarmee je transacties kunt volgen, rapporten kunt genereren en zelfs de dichtstbijzijnde tankstations kunt vinden. Deze apps kunnen ook aanvullende functies bieden, zoals het beheren van meerdere passen en het ontvangen van meldingen over transacties.

Overige overwegingen bij het kiezen van een tankpas

Bij het kiezen van een tankpas zijn er nog andere overwegingen om rekening mee te houden, zoals dekking (welke tankstations de pas accepteren), klantenservice, aanvullende diensten en eventuele kosten die aan de pas zijn gekoppeld. Het is belangrijk om de voorwaarden en voordelen van verschillende tankpassen te vergelijken voordat je een beslissing neemt.

Reacties
Categorieën