handige tools voor ondernemers en zzp'ers

Handige business tools

Stap binnen in de wereld van efficiënt ondernemerschap met onze uitgebreide collectie van Handige Business Tools.

Ondernemerschap begint hier met handige online tools!

Bekijk de simpele, praktische en betaalbare business tools voor je dagelijkse zakelijke uitdagingen. Speciaal ontwikkeld voor ondernemers, starters en zzp'ers

Business tools voor ondernemers

Welkom bij Ondernemen.com, waar we begrijpen dat het opzetten en beheren van een eigen onderneming uitdagend kan zijn, vooral als je net begint. Daarom hebben we deze speciale sectie gecreëerd, "Handige Business Tools", om jou te voorzien van eenvoudige, doeltreffende en betaalbare hulpmiddelen die essentieel zijn voor elke ondernemer, starter of ZZP'er.

Efficiënte tools

In het dynamische landschap van het moderne ondernemerschap, is efficiëntie niet alleen wenselijk, maar noodzakelijk. Onze tools zijn zorgvuldig ontworpen om je administratieve lasten te minimaliseren, je productiviteit te maximaliseren, en je te helpen bij het navigeren door de complexiteiten van bedrijfsvoering. Of je nu je ondernemingsplan moet structureren, je werkuren of die van je personeel moet bijhouden, of verlofdagen effectief moet beheren, wij hebben de template die bij jouw behoeften past.
eboekhouden

Boekhouden voor beginners

Boekhouden is de ruggengraat van elk succesvol bedrijf, omdat het je in staat stelt om je financiën nauwkeurig te volgen, beslissingen te nemen op basis van data en de groei van je onderneming te stimuleren.


Met e-Boekhouden.nl wordt boekhouden een fluitje van een cent, of je nu een doorgewinterde boekhouder bent of net begint. Dit gebruiksvriendelijke programma maakt boekhouden toegankelijk voor iedereen, met stapsgewijze instructievideo’s en een klantenservice die altijd voor je klaarstaat. Bespaar kostbare tijd door je bank, webshop, of kassasysteem te koppelen, zodat je financiële status altijd up-to-date is. Automatische koppelingen voorkomen fouten en zorgen dat je moeiteloos je administratie bijhoudt.
Oprichting bv

Template business tools

Elke tool die we aanbieden is meer dan alleen een template; het is een springplank naar gestroomlijnde processen. Voorzien van voorgeprogrammeerde datums en ingebouwde formules, maken onze templates het eenvoudig om je dagelijkse operaties te automatiseren en je te concentreren op wat echt belangrijk is - het laten groeien van je bedrijf.

Ontdek hieronder onze selectie van handige tools, en blijf op de hoogte voor nieuwe toevoegingen die we in de toekomst zullen introduceren om je zakelijke reis nog soepeler te maken. We nodigen je uit om de mogelijkheden te verkennen en de perfecte hulpmiddelen te kiezen die jouw ondernemersavontuur ondersteunen.

Ondernemingsplan template 'WandInnovaties'

Ben je klaar om je ondernemersdroom te realiseren maar weet je niet waar te beginnen? Onze 'Ondernemingsplan Template' van Ondernemen.com biedt je een vliegende start. Aan de hand van 'WandInnovaties', een fictief bedrijf in de dynamische markt van wandpanelen, demonstreren we hoe je succesvol een onderneming opzet. Deze template gidst je door essentiële stappen van het planningsproces, van inzicht in de markt tot financiële prognoses, allemaal speciaal afgestemd op de huidige marktbehoeften.

Onze ondernemingsplan template is rijk aan sector-specifieke inzichten en toont je de kneepjes van moderne verkoopstrategieën zoals dropshipping en e-commerce, gebruikmakend van het voorbeeld van WandInnovaties. Of je nu een eenmanszaak wilt starten of een besloten vennootschap (BV), het plan biedt een dubbel perspectief dat de operationele, financiële, en juridische aspecten van het bedrijfsleven belicht. Je wordt stap voor stap door realistische begrotingen geleid, inclusief investerings- en financieringsbegrotingen tot exploitatie- en liquiditeitsbegrotingen, die je direct kunt aanpassen aan jouw situatie. Bekijk deze blog voor een uitgebreide uitleg over de ondernemingsplan. 


Kenmerken & voordelen

 • Uitgebreide dekking
 • Dubbel perspectief
 • Direct toepasbaar
 • Praktische voorbeelden
 • Sector-specifiek inzicht
Stap voor stap een ondernemingsplan

Jouw ondernemingsplan template

Ontworpen om het proces eenvoudiger te maken voor starters
Een ondernemingsplan is de hoeksteen van elk succesvol bedrijf. Het is een strategisch document dat niet alleen nodig is om investeerders aan te trekken of leningen te verkrijgen, maar ook om de richting van je bedrijf te bepalen en te volgen. Of je nu een startende ondernemer bent of een bestaand bedrijf runt, het schrijven van een goed doordacht ondernemingsplan is essentieel voor groei en succes.
Urenregistratie voor ondernemers

Urenregistratie ZZP Template

Stel je voor: een urenregistratiesysteem dat zo intuïtief is dat zelfs je oma het zou kunnen gebruiken — en dat bedoelen we op de beste manier mogelijk! Voor slechts de prijs van een kop koffie bieden wij ZZP'ers en freelancers een ongecompliceerde oplossing om hun werkuren nauwkeurig bij te houden. Onze 'Urenregistratie ZZP Template' is perfect afgestemd op jouw behoeften, met voorgeprogrammeerde datums en ruimte voor al je taken, zowel direct als indirect.
 • Ideaal voor: ZZP'ers en freelancers die hun werkuren nauwkeurig willen bijhouden
 • Automatische optelling van directe en indirecte uren
 • Voorgeprogrammeerde datums inclusief feestdagen
 • Eenvoudig aan te passen en klaar voor gebruik
 • Urencriterium voor de belastingdienst

Optimaliseer uren- en verlofregistratie voor slechts €1,99!

Ondernemershelden! Zijn jullie klaar om personeelsuren en verlofdagen efficiënter dan ooit te beheren zonder veel te investeren? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: twee essentiële tools voor maar €1,99, afgeprijsd van €4,99.

Onze set van personeelsuren- en verlofregistratietemplates maakt administratie een fluitje van een cent. Alles is voorgeprogrammeerd met alle relevante datums en feestdagen. Voeg eenvoudig notities toe en beheer moeiteloos dagelijkse, wekelijkse, en maandelijkse registraties.

Vergeet complexe berekeningen; onze templates doen het rekenwerk voor jou. Uren en verlofdagen worden automatisch opgeteld voor een helder overzicht.

Waarom los aanschaffen als beide tools nu beschikbaar zijn voor een ongeëvenaarde prijs? Deze bundel combineert gemak met functionaliteit, perfect afgestemd op jouw behoeften.

Onze gebundelde templates zijn niet alleen een tijd- maar ook een stressbespaarder. Van het instellen van vakantiedagen tot CAO-specifieke aanpassingen, alles is ingesteld voor een soepele workflow. Investeer in deze bundel en zorg voor een gestroomlijnde, efficiënte administratie die jou en je team tijd en rust geeft. Bekijk deze blog voor meer informatie over urenregistratie. 

Kenmerken & voordelen

 • Stressvrij uren en verlof beheren
 • Automatische berekeningen
 • Alles-in-één gemak
 • Bundelvoordeel

Uren- en verlofregistratie voor slechts €1,99!

Eenmalige aanbieding! Bundelvoordeel met 60% korting

rekening openen

Zakelijke rekening openen?

Ben je een starter of een doorgewinterde ondernemer op zoek naar de perfecte zakelijke rekening? Vergelijk de beste opties in onze uitgebreide gids en vind de rekening die naadloos aansluit bij jouw zakelijke behoeften. Zet vandaag nog een slimme stap richting financieel succes!